Kokosowy pudding z tapioki z truskawkami

45 min
4 porcje
676 kcal
Kokosowy pudding z tapioki z truskawkami
Kokosowy pudding z tapioki z truskawkami to pyszny wegański deser bezglutenowy, który zachwyci miłośników słodkości. Głównymi składnikami są mleko kokosowe, tapioka i świeże truskawki. Przygotowanie zajmuje 45 minut, a gotowy pudding dostarcza 676 kcal na porcję. Tapioka to źródło węglowodanów złożonych, które zapewniają długotrwałe uczucie sytości. Idealny na weekendowe śniadanie lub podwieczorek. Podawaj z dodatkiem świeżych owoców i listkami mięty dla orzeźwiającego akcentu.
🌅 Śniadania 🍰 Desery 🌾 Bezglutenowe 🥜 Bez orzechów
30 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
45 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 4 porcji 10x
/8 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/8
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
🌱 Wegańska

Bananowe placuszki z rabarbarem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Naleśniki z karobowym musem i malinami
🌱 Wegańska

Naleśniki z karobowym musem i malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
8
63
J
Jadlonomia.com
Racuchy z malinami
🌱 Wegańska

Racuchy z malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
12
123
J
Jadlonomia.com