
Komosanka – energetyczne, wegańskie śniadanie bez glutenu z komosą ryżową, mlekiem roślinnym i masłem migdałowym. Gotowe w zaledwie 20 minut, dostarcza aż 15g białka i 468 kcal na porcję. Bogata w aminokwasy egzogenne z komosy, wspiera regenerację mięśni. Idealna na pożywne śniadanie lub przekąskę po treningu. Podawaj z ulubionymi owocami i prażonymi migdałami dla chrupiącej tekstury. Doskonała alternatywa dla tradycyjnych płatków śniadaniowych!
5 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/7 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/7
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wegańska owsianka z jabłkami, syropem klonowym i korzennymi przyprawami
Jeśli znajdziesz rano 15minut na przyrządzenie śniadania, to znaczy, że możesz przygotować dla siebie i swoich bliskich takie spotkanie przy …
25 min
2
454
E
Easyvege.pl
Owsianka z masłem orzechowym
Zawsze gdy mam mało czasu, na przygotowanie sobie zdrowego śniadania, robię płatki owsiane z masłem orzechowym, czyli tak zwaną owsiankę. …
15 min
1
B
Blendman.pl
Amarantusowa „paciaja” na słodko
Amarantusowa "paciaja" jest daniem trudnym do nazwania, ale banalnie prostym do zrobienia. Jak dla mnie silna konkurentka dla jaglanki.
20 min
1
763
B
Blendman.pl
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com