
Kopytka z bobu – wegańskie i bezglutenowe danie, które zaskoczy smakiem! Przygotowane z bobu, mąki pszennej i świeżego koperku, gotowe w zaledwie 40 minut. Niskokaloryczne (142 kcal/porcję), a przy tym bogate w błonnik, który wspomaga trawienie. Idealne na lekki obiad lub sycącą kolację. Podawaj z chrupiącą sałatką lub ulubionym sosem warzywnym – to doskonała alternatywa dla tradycyjnych klusek!
30 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
40 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/4 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/4
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Witariańskie spaghetti z cukinii
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
2
349
J
Jadlonomia.com
Kaszotto z bobem i kurkami
Lato, to taki czas, w którym pojawia się wiele sezonowych owoców, warzyw i grzybów. Dzisiaj przygotowałem dla Was kaszotto z …
50 min
4
577
P
Przepisydlazielonych.pl
Wegański makaron z soczewicą
Dobry makaron, wymieszany z PRZEPYSZNYM sosem... Takie obiady uwielbiam. Inspiracją do dzisiejszego dania, był wegański sos bolognese z soczewicą. Nie …
55 min
4
940
P
Przepisydlazielonych.pl
Makaron z pieczonymi warzywami i pesto pietruszkowym
Makaron, makaron... Czy jest ktoś, kto go nie lubi? Ja mógłbym go jeść na okrągło! Tym razem przygotowałem dla siebie, …
35 min
4
447
P
Przepisydlazielonych.pl