
Pamiętacie co Timothée Chalamet zrobił z soczystą brzoskwinką? Ja mam trochę inny pomysł, ale gwarantuję, że po konsumpcji tej kremowej zupy będziecie tryskać z radości.
Proszę sobie wyobrazić dojrzałe sierpniowe pomidory, podkreślone kwaskowtą brzoskwinią i jej odważną słodyczą. Wszystko to w towarzystwie tryskającej burraty, oliwy bazyliowej, chrupiących pistacji i papryczki chilli. Fantastico delicziozo
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Coleslaw z czerwonej kapusty i buraków
Coleslaw to imprezowy hicior o czym przekonałam się już wielokrotnie. Dzisiaj założyłam różowe okulary i postanowiłam nadać mu trochę więcej …
Tabbouleh z botwiną, mango i halloumi
Nie gram z Wami w żadne gierki, ale mam info z pierwszej ręki, przyniosłam wczoraj z warzywniaka newinę, zaczął się …
Sałatka z burakami, figami i mozzarellą
Pamiętacie buraki z zeszłego tygodnia? Wspominałam, że idealnie smakują na kanapce, jako buraczane carpaccio i stanowią idealny dodatek do sałatki. …
Tortilla de patatas z pieczarkami, mascarpone i szczypiorkiem
Jesień to sezon na seriale, dlatego postanowiłam rozpocząć na blogu hiszpańską serię z przepisami na tapas. Można je podjadać na …