
Kremowe risotto z leśnymi grzybami to aromatyczne, wegetariańskie danie jednogarnkowe, które zachwyci miłośników jesiennych smaków. Wyróżnia się borowikami, cebulą cukrową i kremowym serkiem kozi
15 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
45 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/13 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/13
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Rigatoni z czerwonym sosem pesto, mozzarellą, bazylią i zielonym pieprzem.
Prosty i szybki przepis na pyszny makaron rigatoni w czerwonym sosie z pesto – czego chcieć więcej w środku zabieganego …
25 min
3
716
E
Easyvege.pl
Ryż z orzechowym tofu
Ryż z orzechowym tofu to rewelacyjna mieszanka smaków. Orzechowe tofu świetnie się komponuje z pozostałymi składnikami, tworząc niesamowity obiad.
30 min
2
843
B
Blendman.pl
Pieczony kalafior w szafranie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
161
J
Jadlonomia.com
Drożdżowa strucla z pieczarkami z koprem, świeżym szpinakiem i suszonymi podgrzybkami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
60 min
1
1363
J
Jadlonomia.com