
Skoro to szybki przepis na kukuRYDZĘ to powinnam mieć grzyby RYDZE. Ale lepsze kurki niż nic! A kurka, musze przyznać, że wyszło pysznie! Oto kolby z masłem kurkowym.
Do masła dodałam zioła jakie rosną na moim tarasie, czyli tymianek i estragon. Proszę się tym jednak nie sugerować, świetnie się tu sprawdzi także rozmaryn, czy natka pietruszki.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Coleslaw z czerwonej kapusty i buraków
Coleslaw to imprezowy hicior o czym przekonałam się już wielokrotnie. Dzisiaj założyłam różowe okulary i postanowiłam nadać mu trochę więcej …
Wielkanocna babka ziemniaczana
Czasem dosięgają nas codzienne, ziemskie sprawy. Zerknęłam dziś na koszyk z ziemniakami i pomyślałam „Masz Ci babo placek, co zrobić …
Tabbouleh z botwiną, mango i halloumi
Nie gram z Wami w żadne gierki, ale mam info z pierwszej ręki, przyniosłam wczoraj z warzywniaka newinę, zaczął się …
Pieczone szparagi z kozim serem i pangrattato
Co zrobić z suchą bułą? Najlepiej zetrzeć na suchary. A co zrobić żeby suchary były smaczniejsze? W rytm piosenki Mietka …