
Letni mus owocowy – wegański deser bezglutenowy, idealny na upalne dni. Soczysta kompozycja czerwonych owoców, moreli i mleczka kokosowego z dodatkiem agaru jako naturalnego zagęszczacela. Przygotujesz go w 40 minut, w tym zaledwie 10 minut aktywnego gotowania. Bogaty w antyoksydanty z owoców, wspiera odporność i nawilża organizm. Perfekcyjny na orzeźwiający podwieczorek lub lekką kolację. Podawaj schłodzony, udekorowany listkami mięty i odrobiną cukru pudru dla eleganckiego wykończenia.
30 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
40 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 6 porcji
10x
/10 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/10
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Tarta z rabarbarem Zuzanny
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
8
562
J
Jadlonomia.com
Morele i borówki pod kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
371
J
Jadlonomia.com
Mus bardzo czekoladowy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
4
359
J
Jadlonomia.com
Wegańskie lody chałwowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
10 min
2
J
Jadlonomia.com