Najważniejsza informacja jest taka, że przygotowanie tego dania będzie od Was wymagało 20 minut pracy i tylko odrobinę cierpliwości, a więc jest to obiad ekspresowy, prosty i odpowiedni na takie dni, gdy gotowanie jest ostatnią rzeczą, na którą mamy czas i ochotę.
Dziś dokładnie taki nastrój panuje w moim domu. Po powrocie z weekendu w lesie, nasza lodówka jest pusta, natomiast wszędzie dookoła piętrzą się inne zajęcia o wysokim priorytecie. Pozostawione przed weekendem sprawy, w poniedziałek zdają się być już zdecydowanie bardziej niecierpliwe. Wypełniony po brzegi kalendarz przypomina, że nie wszystko udało się z sukcesem załatwić w pierwszej połowie lipca, więc teraz to już naprawdę czas najwyższy na pilne wizyty w urzędach, spotkania, badania, maile… Wyrosła …
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Makaron ze szpinakiem wegański
Wegański makaron ze szpinakiem uwielbiam ze względu na swoją prostotę i często przygotowuję to danie pomimo, że jestem wegetarianką. Jest …
Pesto paprykowe z makaronem (wegańskie)
Zimą bardzo lubię pikantne potrawy, w szczególności obiady gdy wracam zmarznięta do domu. Dzisiaj bardzo paprykowe i bardzo ostre pesto …
Sos indyjski z makaronem (wegański)
To jedno z moich ulubionych i szybszych dań. Sos indyjski z makaronem jest niezwykle aromatyczny przez dużą ilością przypraw takich …
Wegańska chińszczyzna
Wegańska chińszczyzna, czyli domowa, wege-chińszczyzna po polsku. Jakiś czas temu kupiłam przyprawę do kurczaka w celu sprawdzenia jak będzie smakować …