
Łososiowa marchewka – wegańska alternatywa dla łososia w trzech smakowych odsłonach. Kluczowe składniki to marynowana marchew, chrzan i świeży koperek, które tworzą wyjątkową kompozycję smaków. Danie przygotujesz w zaledwie 30 minut – idealne na szybką przekąskę lub świąteczny przystawkę. Z tylko 82 kcal na porcję to niskokaloryczna, ale pełna smaku opcja. Bogata w beta-karoten z marchewki, wspiera wzrok i odporność. Podawaj na kromce pumpernikla z kaparami lub jako elegancką przekąskę na przyjęcia.
30 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 8 porcji
10x
/15 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/15
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Karmelizowane orzechy z suszonymi śliwkami i brandy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
60 min
1
3992
J
Jadlonomia.com
Imprezowe przekąski
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
100 min
12
46
J
Jadlonomia.com
Paszteciki z soczewicą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
205 min
40
103
J
Jadlonomia.com
Pasta bezrybna z tofu
Odkąd zaczęłam eksperymentować z tofu, odkryłam nieskończone możliwości, jakie daje ten wszechstronny składnik. Moja książka "Totalnie Tofu" jest wynikiem
15 min
1
1357
P
Przepisydlazielonych.pl