
Uuu, a co to za śmieszne grzybki?
Przed Wami grzybowe krokieciki, które możecie serwować do chrupania na imprezie np. z aioli, albo z wigilijnym barszczem.
Proszę wyobrazić sobie pierogowe ciasto przygotowane z wywaru grzybowego. Każdy grzybek kryje w sobie delikatnie kremowego nadzienie grzybowe, podkręcone tymiankiem i parmezanem. Chrupkości nadaje złocista panierka z panko.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pieczone szparagi z kozim serem i pangrattato
Co zrobić z suchą bułą? Najlepiej zetrzeć na suchary. A co zrobić żeby suchary były smaczniejsze? W rytm piosenki Mietka …
Tortilla de patatas z pieczarkami, mascarpone i szczypiorkiem
Jesień to sezon na seriale, dlatego postanowiłam rozpocząć na blogu hiszpańską serię z przepisami na tapas. Można je podjadać na …
Croquetas
Czas na kolejny przepis w ramach hiszpańskiej serii.O rety, oto krokiety, które powstają na bazie beszamelu. Do środka możecie włożyć …
Frytki Halloumi
Say cheese! Nie wiem jak wy, ale ja na widok serowych rarytasów zawsze się uśmiecham. Jeśli chcesz być szczęśliwy i …