Mazurki dwa! Daktylowo – różany i kokosowo – waniliowy

110 min
2 porcje
2664 kcal
Mazurki dwa! Daktylowo – różany i kokosowo – waniliowy
Tradycyjne mazurki w wersji wegańskiej – daktylowo-różany i kokosowo-waniliowy to wyjątkowe ciasta bez glutenu i rafinowanego cukru. Ich podstawą są syrop klonowy, olej kokosowy i mleko kokosowe, które nadają im delikatną słodycz. Przygotowanie zajmuje 110 minut, a każda porcja dostarcza 34g białka. Dzięki daktylom to bogate źródło naturalnej energii. Idealne na wielkanocny stół lub specjalne okazje. Podawaj udekorowane świeżymi płatkami róż i wiórkami kokosowymi dla efektownego wykończenia.
🍰 Desery 🐰 Wielkanocne 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe
60 min
Przygotowanie
50 min
Gotowanie
110 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 2 porcji 10x
/18 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/18
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Bezglutenowy mazurek
🌱 Wegańska

Bezglutenowy mazurek

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

65 min
1
J
Jadlonomia.com
Wielkanocna babka pomarańczowa
🌱 Wegańska

Wielkanocna babka pomarańczowa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

55 min
1
2819
J
Jadlonomia.com
Brownie z kremem orzechowym
🌱 Wegańska

Brownie z kremem orzechowym

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
5612
J
Jadlonomia.com
Wypasiony mazurek dla początkujących
🌱 Wegańska

Wypasiony mazurek dla początkujących

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

60 min
1
4276
J
Jadlonomia.com