
Znudzeni klasycznymi mazurkami? Przygotowałam przepis, który zaskoczy was nie tylko mini formą, ale też zszokuje domowników przy wielkanocnym stole dodatkiem gruboziarnistej soli. Pamiętam, że pierwszy raz spotkałam się z tym dodatkiem do czekolady w Barcelonie. Byłam totalnie sceptyczna- sól do czekolady? Ale zakochałam się od pierwszego spróbowania. Zaryzykuję nawet teorię, że czekolada i sól są dla siebie stworzone. Nie wierzycie? Spróbujcie koniecznie. Może na chwilę odwróci to uwagę od pytań o wasz stan cywilny i planów powiększenia rodziny:)
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Różane Tiramisu z malinami i pistacjami #greeninspiracje
Pomyślicie, żadne z nas blogerki urodowe, czemu inspiracje kosmetykami pojawiają się na kulinarnym blogu? A my wam właśnie dzisiaj postaramy …
Panna cotta z pieczonymi figami, gorzką czekoladą i pistacjami
Życie jest jak bieg przez płotki, codziennie pokonujemy przeszkody i podejmujemy decyzje od których zależą nasze dalsze losy. Wygrywa ten …
Mazurek Tiramisu
To już tradycja, że na burczymiwbrzuchu przed świętami pojawia się on – słodki elegancik. Taki z niego piękniś, że swoje …
Mini Pavlovy z kremem kawowym
Ostatnio miałyśmy okazję uczestniczyć w niezwykle inspirujących warsztatach w Warszawie zorganizowanych przez Starbucks. Przez kilka godzin...