
Staropolski piernik tak długo dojrzewał, że zupełnie nie spodziewał się konkurencji. Wtedy na stole pojawił się on, mega słodziak. Miodownik posmyrany kremem pistacjowym, powidłami i oblany gorzką czekoladą.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Tradycyjny sernik waniliowy na kakaowym spodzie, z polewą czekoladową.
Są takie okazje w ciągu roku, gdy klasyczny, tradycyjny sernik waniliowy jest stałym punktem programu w naszym domu. Święta i …
Tort winno-jabłkowy rodziny Załęckich
Nawet jeśli uwielbiamy eksperymentować w kuchni, to bądźmy szczerzy: czasem każdy chce po prostu zjeść pieczone kotlety wegańskie!
Poświąteczny pudding z makowca - przepis zero waste.
Ten wegetariański przepis na pudding z makowca zero waste jest pomysłem na pyszne wykorzystanie resztek poświątecznych ciast.
Prosty, pomarańczowy makowiec na Święta – wersja wegetariańska.
Tradycyjne ciasto bożonarodzeniowe, ale z niewielkim twistem, czyli makowiec na Święta z nutami pomarańczy i wanilii.