
Najlepszy rabarbarowy paj – wegański deser, który podbije Twoje podniebienie! Ten aromatyczny wypiek łączy kwaskowaty rabarbar z chrupiącą kruszonką z płatków owsianych i ziaren słonecznika. Przygotujesz go w zaledwie 45 minut (w tym 20 minut aktywnej pracy). Porcja dostarcza 483 kcal i aż 11g białka. Rabarbar jest źródłem witaminy K, wspierającej kości. Idealny na letnie przyjęcie lub niedzielny podwieczorek. Podawaj na ciepło z gałką lodów kokosowych dla kontrastu smaków.
20 min
Przygotowanie
25 min
Gotowanie
45 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 5 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Czekoladowe ciasto z tahiną
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Orzechowiec
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
7624
J
Jadlonomia.com
Ciasto Piña Colada
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
260 min
1
3744
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com