Najlepszy rabarbarowy paj

45 min
5 porcji
483 kcal
Najlepszy rabarbarowy paj
Najlepszy rabarbarowy paj – wegański deser, który podbije Twoje podniebienie! Ten aromatyczny wypiek łączy kwaskowaty rabarbar z chrupiącą kruszonką z płatków owsianych i ziaren słonecznika. Przygotujesz go w zaledwie 45 minut (w tym 20 minut aktywnej pracy). Porcja dostarcza 483 kcal i aż 11g białka. Rabarbar jest źródłem witaminy K, wspierającej kości. Idealny na letnie przyjęcie lub niedzielny podwieczorek. Podawaj na ciepło z gałką lodów kokosowych dla kontrastu smaków.
20 min
Przygotowanie
25 min
Gotowanie
45 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 5 porcji 10x
/8 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/8
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Czekoladowe ciasto z tahiną
🌱 Wegańska

Czekoladowe ciasto z tahiną

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Orzechowiec
🌱 Wegańska

Orzechowiec

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
7624
J
Jadlonomia.com
Ciasto Piña Colada
🌱 Wegańska

Ciasto Piña Colada

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

260 min
1
3744
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com