Oto zupełnie zaskakująca wariacja na temat: "Fasolka szparagowa z azjatyckim twistem", która zyskała już wśród Was swoich wiernych fanów! 😉
Gdy letnie słońce zupełnie bez zawahania wpada z całym impetem w okna mojej kuchni, to staram się najrzadziej jak to możliwe dotykać kuchenki czy piekarnika. Całkiem nieźle mi to wychodzi dzięki pysznym, zimnym jogurtom i skyrom z mussli, dzięki chłodnikowi ogórkowemu, mocno schłodzonym warzywom i owocom, wodzie, sokom, kawie mrożonej i domowym lodom.
Bywa jednak i tak, że nawet w upalne dni, czuję ochotę na normalny, gotowany obiad. Wybieram wtedy przepis, który jestem w stanie przygotować szybko, najkrócej jak to możliwe dogrzewając mieszkanie. Jednocześnie marzy mi się wtedy zwykle coś warzywnego, sezonowego,…
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
kaszotto z bakłażanem, pomidorami i cukinią, czyli takie prawie ratatouille
Szybki obiad po pracy? Leniwy weekend i brak natchnienia? Jesteście świeżo po przeprowadzce i wasza kuchnia nie jest jeszcze gotowa …
NAJPYSZNIEJSZA ZUPA KREM Z KUKURYDZY
Pyszna, aksamitnie kremowa zupa ze świeżej kukurydzy to zupa którą musicie spróbować koniecznie latem! Poza sezonem oczywiście można korzys...
Grillowane awokado
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Gazpacho czy salmorejo? Chłodnik ulubiony
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.