
Odchudzony wegański sernik waniliowy z mango to pyszny deser bez laktozy i glutenu, bogaty w białko. Przygotowany na bazie tofu, skyru waniliowego i świeżego mango, zachwyca lekkością i kremową konsystencją. Gotowy w 30 minut aktywnego przygotowania (plus chłodzenie), dostarcza 13,6g białka i tylko 268 kcal na porcję. Dzięki tofu i skyrowi wspiera budowę mięśni, będąc idealnym wyborem na zdrowy podwieczorek lub fit deser po obiedzie. Podawaj schłodzony z dodatkiem świeżych owoców dla podkręcenia smaku.
30 min
Przygotowanie
80 min
Gotowanie
110 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 8 porcji
10x
/15 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/15
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Czekoladowe ciasto z tahiną
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
65 min
1
2741
J
Jadlonomia.com
Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
15
71
J
Jadlonomia.com