
Puszysty omlet wegański na słodko – wysokobiałkowe, bezglutenowe śniadanie bez dodatku cukru. Wykonany z mąki gryczanej, soczewicy i banana, gotowy w zaledwie 25 minut! Każda porcja dostarcza solidną dawkę białka roślinnego i błonnika. Banan naturalnie słodzi danie, wspierając pracę jelit. Idealne na jesienne poranki, gdy potrzebujesz rozgrzewającego posiłku. Podawaj z jogurtem naturalnym i sezonowymi owocami dla pełni smaku i wartości odżywczych.
10 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
25 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 3 porcji
10x
/7 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/7
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Chleb zmieniający życie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
8
735
J
Jadlonomia.com
Idealne naleśniki bez jajek
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
8
189
J
Jadlonomia.com
Ulubiona kanapka piknikowa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
2
1071
J
Jadlonomia.com
Pasta bezjajeczna
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
1
567
J
Jadlonomia.com