Gdy zaczyna się wrzesień, to niemal automatycznie startuje w moim domu sezon na ciepłe śniadania. Nawet w te ciepłe, wczesnojesienne dni poranki bywają przecież przyjemnie rześkie, nawet chłodne! Omlet wegański na słodko z ciepłymi, aromatycznymi owocami, jest jednym z takich śniadań, które zostaną z nami na kolejne miesiące. Polecam Wam ten prosty sposób na odżywczy i pyszny początek dnia!
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Twarożek z tofu bananowo – czekoladowy
Kolejne szaleństwo z tofu na słodko, tym razem twarożek z tofu o smaku bananowo - czekoladowym. Przypomnę tylko, że produkt …
Pasta pomidorowa z soczewicą
Pasta pomidorowa z soczewicą, czyli szybki pomysł na pastę kanapkową, ze składników które zazwyczaj są domu. Świetnie smakuje na chlebie, …
Tofucznica ze szczypiorkiem
Tofucznica to danie dziecinnie proste w przygotowaniu, które zaskakuje delikatnością i możliwością dodatku wielu przypraw.
Chleb na zakwasie żytnim (wegański)
Chrupiąca skórka, oraz miękkie, często wypełnione nasionami i pestkami, wnętrze. Chleb na zakwasie żytnim nie jest wcale taki trudny w …