
Bulion z pieczonych warzyw to wcale nie taki trudny orzech do zgryzienia! Co zrobić, aby nasz bulion był yummy, mimo iż bez mięsa, smakował jak u mamy?
Podkręcam go masłem orzechowym, pastą miso i wędzonymi, suszonymi owocami.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKA ZUPA OGÓRKOWA
Wiele pisać nie będę, to moja ulubiona zupa z dzieciństwa - ogórkowa. Tym razem w klasycznej wersji, zabielana sojową śmietanką …
WEGAŃSKA ZUPA PIECZARKOWA
Kolejna zupa na rozgrzewkę, tym razem klasyczna pieczarkowa. Cała masa przysmażanych pieczarek, aromatyczny por oraz marchewka oraz ziemnia...
WEGAŃSKI TANTANMEN DYNIOWY
Idealna jesienna wersja ulubionego ramenu - z dodatkiem dyni. Zupka jest mega kremowa (niech Was zdjęcie nie zwiedzie, robione w …
Zapiekanka selerowa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.