Owoce pod owsianką kruszonką

80 min
6 porcji
535 kcal
Owoce pod owsianką kruszonką
Owoce pod owsianą kruszonką to wegański i bezglutenowy deser łączący słodycz jagód, porzeczek i moreli z chrupiącą warstwą płatków owsianych i migdałów. Przygotowanie zajmuje 80 minut, a każda porcja dostarcza 11,5g białka i 535 kcal. Bogactwo błonnika z płatków owsianych wspiera trawienie, a owoce dostarczają witamin. Idealne na weekendowe śniadanie lub podwieczorek. Podawaj na ciepło z odrobiną kokosowego mleczka dla dodatkowej kremowości.
45 min
Przygotowanie
35 min
Gotowanie
80 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 6 porcji 10x
/10 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/10
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
🌱 Wegańska

Wegańskie gofry idealne

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
🌱 Wegańska

Wegańskie pancakes doskonałe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
129
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2531
J
Jadlonomia.com