Owsiana jaglanka na mleku kokosowym - błyskawiczne i ciepłe śniadanie.
20 min
2 porcje
516 kcal

Pyszna jaglanka owsiana na mleku kokosowym – wegańskie, bezglutenowe śniadanie pełne energii. Łączy płatki jaglane, owsiane i kremowe mleko kokosowe, wzbogacone o banan i mango. Gotowe w zaledwie 20 minut, dostarcza 11,5g białka i 516 kcal na porcję. Bogactwo błonnika wspiera trawienie i daje długotrwałe uczucie sytości. Idealna na rozgrzewający, jesienny poranek. Podawaj z dodatkiem orzechów i świeżych owoców dla chrupkości i słodyczy.
5 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/7 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/7
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Czekoladowe ciasto z burakiem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
8
509
J
Jadlonomia.com
Dyniowe ciasteczka z czekoladą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
44 min
18
114
J
Jadlonomia.com
Pieczone jabłka z jaglanką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
4
178
J
Jadlonomia.com