Pasta e fagioli, czyli makaron z fasolą

70 min
1 porcja
Pasta e fagioli, czyli makaron z fasolą
Pasta e fagioli – klasyczna wegańska potrawa jednogarnkowa, bezglutenowa i pełna wartości odżywczych. To sycące danie z makaronem i fasolą, bogate w białko roślinne i błonnik, które wspiera pracę jelit. Przygotowanie zajmuje 70 minut (w tym 10 minut aktywnej pracy), a efekt to aromatyczna, rozgrzewająca potrawa idealna na jesienny obiad. Doskonała do meal prepu – smakuje jeszcze lepiej następnego dnia! Podawaj z odrobiną oliwy extra virgin i świeżo zmielonym pieprzem dla podkreślenia smaku.
🍽️ Obiady 🍝 Makaron 📦 Meal prep 🌾 Bezglutenowe 🍲 Jednogarnkowe
10 min
Przygotowanie
60 min
Gotowanie
70 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Makaron z bobem i szpinakiem
🌱 Wegańska

Makaron z bobem i szpinakiem

W bobie jestem zakochany po uszy. Jest tylko kilka miesięcy w roku, gdy można go dostać świeżego praktycznie wszędzie, więc …

35 min
4
751
B
Blendman.pl
Witariańskie spaghetti z cukinii
🌱 Wegańska

Witariańskie spaghetti z cukinii

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
2
349
J
Jadlonomia.com
Dal soczewicowy ze Sri Lanki
🌱 Wegańska

Dal soczewicowy ze Sri Lanki

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
6
442
J
Jadlonomia.com
Kaszotto z bobem i kurkami
🌱 Wegańska

Kaszotto z bobem i kurkami

Lato, to taki czas, w którym pojawia się wiele sezonowych owoców, warzyw i grzybów. Dzisiaj przygotowałem dla Was kaszotto z …

50 min
4
577
P
Przepisydlazielonych.pl