
Pasztetowa pasta z fasoli borlotti – wegetariańska alternatywa dla miłośników mięsnych smaków, w pełni bezglutenowa. Kluczowe składniki to aromatyczna fasola borlotti, świeże warzywa i zioła. Przygotowanie zajmuje tylko 15 minut, a gotowanie 30 minut – idealne na szybki posiłek. Porcja dostarcza aż 20g białka i 384 kcal, wspierając pracę mięśni. Świetna na pożywne śniadanie lub kanapkę do pracy. Podawaj z chlebem pełnoziarnistym i świeżymi warzywami dla chrupiącej tekstury.
15 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
45 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/12 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/12
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Grzanki z kurkami i wędzonym twarogiem
Sezon na kurki nie potrwa wiecznie... Nie ma na co czekać! Trzeba pokazać Wam te spektakularne grzanki z kurkami i …
25 min
3
253
E
Easyvege.pl
Bruschetty z szafranowym majonezem i pieczoną cukinią
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
2
217
J
Jadlonomia.com
Śniadaniowe drożdżówki z twarogiem, truskawkami i kruszonką
Oto szybkie, poranne drożdżówki z twarogiem oraz truskawkami, wypełnione nadzieniem po brzegi i hojnie posypane kruszonką!
65 min
6
227
E
Easyvege.pl
Wegetariańskie placki twarogowe inspirowane moimi wspomnieniami z dzieciństwa…
Dorastałam w czasach, gdy dzieci nie znały jeszcze pancakes z syropem klonowym, ale pyszną atrakcją wakacji były placki twarogowe!
35 min
10
81
E
Easyvege.pl