
Pasta z białej fasoli i pieczonej papryki to pyszna, wegańska i bezglutenowa propozycja na szybką przekąskę. Wyróżniają ją aromatyczna wędzona papryka, kremowa biała fasola i intensywne suszone pomidory. Przygotujesz ją w zaledwie 30 minut, a porcja dostarcza aż 42g białka! Bogata w błonnik wspiera trawienie i zapewnia długotrwałe uczucie sytości. Idealna na pożywne śniadanie lub lekki lunch. Smakuje wybornie na świeżym chlebie, ozdobiona czarnuszką i świeżą pietruszką.
10 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Imprezowe przekąski
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
100 min
12
46
J
Jadlonomia.com
Hummus cytrynowy
Wyobraź sobie miseczkę kremowego hummusu o orzeźwiającym, cytrynowym smaku, delikatnie pikantnym, a jednocześnie tak harmonijnym, że nie możesz przestać
15 min
1
613
P
Przepisydlazielonych.pl
Pasta z pieczonego czosnku
Jeśli kochasz czosnek, ale unikasz go, bo obawiasz się jego intensywnego zapachu, mam dla Ciebie dobrą wiadomość! Pieczony czosnek to …
50 min
1
479
P
Przepisydlazielonych.pl
Wegańskie sajgonki z tofu: przepis na sajgonki bez mięsa
Odkryj przepis na wegańskie sajgonki z tofu! Smak, który zaskoczy każdego. Przepis na najlepsze sajgonki bez mięsa! PYSZNE i PROSTE!
60 min
20
73
P
Przepisydlazielonych.pl