Pasta z czarnej fasoli

30 min
1 porcja
899 kcal
Pasta z czarnej fasoli
Pasta z czarnej fasoli to wegańska i bezglutenowa przekąska inspirowana kuchnią meksykańską, bogata w białko (24,9 g/porcję). Przygotowana z czarnej fasoli, czerwonej cebuli i aromatycznego kuminu, jest gotowa w zaledwie 30 minut. Dzięki zawartości błonnika wspiera trawienie i zapewnia długotrwałe uczucie sytości. Idealna jako szybka kolacja lub piknikowa przekąska. Podawaj z chrupiącymi tortillami, świeżą kolendrą i sokiem z limonki dla orzeźwiającego akcentu.
🥨 Przekąski 🌾 Bezglutenowe
30 min
Przygotowanie
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/11 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/11
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
🌱 Wegańska

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
🌱 Wegańska

Pralinki jak śliwka w czekoladzie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
🌱 Wegańska

Ulubione ciasteczka owsiane

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
🌱 Wegańska

Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
98
J
Jadlonomia.com