
Pasta z czarnej fasoli to wegańska i bezglutenowa przekąska inspirowana kuchnią meksykańską, bogata w białko (24,9 g/porcję). Przygotowana z czarnej fasoli, czerwonej cebuli i aromatycznego kuminu, jest gotowa w zaledwie 30 minut. Dzięki zawartości błonnika wspiera trawienie i zapewnia długotrwałe uczucie sytości. Idealna jako szybka kolacja lub piknikowa przekąska. Podawaj z chrupiącymi tortillami, świeżą kolendrą i sokiem z limonki dla orzeźwiającego akcentu.
🥨
Przekąski
🌾
Bezglutenowe
30 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
20
98
J
Jadlonomia.com