Pasta z czerwonej soczewicy

20 min
1 porcja
891 kcal
Pasta z czerwonej soczewicy
Pasta z czerwonej soczewicy – wegańska, bezglutenowa i wysokobiałkowa propozycja na szybki posiłek. Przygotujesz ją w zaledwie 20 minut z czerwonej soczewicy, suszonych pomidorów i aromatycznych kaparów. Porcja dostarcza imponujące 55g białka, idealne dla aktywnych osób. Bogactwo błonnika wspiera pracę jelit. Świetna jako sycąca przekąska, składnik meal prep lub lekki obiad. Podawaj z pieczywem bezglutenowym lub świeżymi warzywami dla chrupiącego kontrastu.
🍽️ Obiady 🥨 Przekąski 📦 Meal prep 🌾 Bezglutenowe 💪 Wysokobiałkowe 🌾 Wysokobłonnikowe
20 min
Przygotowanie
Gotowanie
20 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/7 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/7
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Wegetariański piknik!
🌱 Wegańska

Wegetariański piknik!

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
1
J
Jadlonomia.com
Spring Rolls
🌱 Wegańska

Spring Rolls

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
10
96
J
Jadlonomia.com
Pieczone bataty z sosem tahini
🌱 Wegańska

Pieczone bataty z sosem tahini

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

55 min
2
421
J
Jadlonomia.com
Wegetariańskie szaszłyki
🌱 Wegańska

Wegetariańskie szaszłyki

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
12
110
J
Jadlonomia.com