Pasta z groszku i szczawiu

33 min
1 porcja
339 kcal
Pasta z groszku i szczawiu
Pasta z groszku i szczawiu – orzeźwiająca, wegańska propozycja bez glutenu i cukru, pełna wiosennych smaków. Kluczowe składniki to zielony groszek, świeży szczaw i aromatyczna mięta. Przygotujesz ją w zaledwie 30 minut, a każda porcja dostarcza 15,5g białka i 339 kcal. Dzięki szczawiowi wspiera układ trawienny i dostarcza witaminy C. Idealna na lekkie śniadanie lub przekąskę. Podawaj na pełnoziarnistym pieczywie z dodatkiem rzodkiewek dla chrupkości.
🌅 Śniadania 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe 🥜 Bez orzechów
30 min
Przygotowanie
3 min
Gotowanie
33 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/7 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/7
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
🌱 Wegańska

Bananowe placuszki z rabarbarem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Naleśniki z karobowym musem i malinami
🌱 Wegańska

Naleśniki z karobowym musem i malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
8
63
J
Jadlonomia.com
Racuchy z malinami
🌱 Wegańska

Racuchy z malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
12
123
J
Jadlonomia.com