Pasty do pieczywa są takimi produktami, których w naszej lodówce nigdy nie może zabraknąć. Uwielbiamy chrupiące kromki z kolorowymi, pysznymi dodatkami! Eksperymentujemy i wybieramy smaki, które naprawdę mamy ochotę powtarzać wielokrotnie. Tak powstają przepisy na najlepsze pasty kanapkowe, które później znajdują się na blogu. Możecie być pewni, że wszystkie nasze pasty przeszły wielokrotne testy i ostrą selekcję składników u nas w domu, zanim pojawiły się na EasyVege.pl ! 😉
Ich smak i to, że po prostu lubimy zjadać na drugie śniadanie kanapki z dobrym pieczywem to jedna strona medalu. Druga – może nawet ważniejsza! – jest taka, że każda z moich past ma trzy zasadnicze filary, a mianowicie: roślina strączkowa + zdrowe dodatki (warzywa, zioła, orz…
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Twarożek z tofu bananowo – czekoladowy
Kolejne szaleństwo z tofu na słodko, tym razem twarożek z tofu o smaku bananowo - czekoladowym. Przypomnę tylko, że produkt …
Pasta pomidorowa z soczewicą
Pasta pomidorowa z soczewicą, czyli szybki pomysł na pastę kanapkową, ze składników które zazwyczaj są domu. Świetnie smakuje na chlebie, …
Tofucznica ze szczypiorkiem
Tofucznica to danie dziecinnie proste w przygotowaniu, które zaskakuje delikatnością i możliwością dodatku wielu przypraw.
Chleb na zakwasie żytnim (wegański)
Chrupiąca skórka, oraz miękkie, często wypełnione nasionami i pestkami, wnętrze. Chleb na zakwasie żytnim nie jest wcale taki trudny w …