
Riki tiki, przed Wami przepis na paszteciki. Pierwsza propozycja to farsz ruski z wędzonym twarogiem i karmelizowaną cebulą, można je serwować do barszczu, zupy grzybowej, albo z kwaśna śmietaną i szczypiorkiem na świątecznej imprezie. Paszteciki numer dwa to ukłon w stronę azjatyckich smaczków. Farsz kimchi idealnie będzie komponował się z korzennym barszczem.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Bezowy makowiec
Czy słyszycie to tuptanie? Małymi kroczkami zbliżają się święta! Wolałabym, aby moje uszy nasłuchiwały skrzypienia zbliżających się sań po białym...
Sernik imbirowo-kokosowy
Na stole wigilijnym rzadko eksperymentuję. To nie jest moment na frywolną zabawę smakami, każdy u nas oczekuje takich samych pozycji, …
Noworoczne ciasteczka cynamonowe
Pewnie powinnam dzisiaj pisać o moich postanowieniach noworocznych, ale niedoczekanie wasze! Od lat nic sobie nie postanawiam, pewnego dnia...
Kisiel żurawinowy
Chodziło za mną coś słodkiego. Włączyłam The Cranberries i udałam się do kuchni. W lodówce znalazłam pudełeczko z żurawiną i …