Riki tiki, przed Wami przepis na paszteciki. Pierwsza propozycja to farsz ruski z wędzonym twarogiem i karmelizowaną cebulą, można je serwować do barszczu, zupy grzybowej, albo z kwaśna śmietaną i szczypiorkiem na świątecznej imprezie. Paszteciki numer dwa to ukłon w stronę azjatyckich smaczków. Farsz kimchi idealnie będzie komponował się z korzennym barszczem.
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ciasto francuskie ze szpinakiem i karmelizowanymi gruszkami
Ciasto francuskie ze szpinakiem tym razem z dodatkiem karmelizowanych gruszek, które idealnie przełamują smak swoją słodyczą. Przepis ten robiłam jakiś …
Paluchy z ciasta francuskiego z tofu i serem
Paluchy z ciasta francuskiego z tofu i serem to szybki przepis idealny na imprezę i nie tylko. Śmiem twierdzić, że …
ciastka marchewkowe z płatkami owsianymi i pomarańczą
Ciastka marchewkowe z płatkami owsianymi to kolejna propozycja na zdrową przekąskę, śniadanie w biegu i coś słodkiego w jednym! Są …
owsiane scones z jabłkiem, kokosem i cynamonowym lukrem
Pyszne owsiane scones, idealne na śniadanie w biegu, przekąskę czy nawet deser! Zdrowe, bogate w błonnik. Opcja wegańska i bezglutenowa.