
Paszteciki z soczewicą to świetna przekąska lub dodatek do dania głównego. Z zewnątrz chrupiące ciasto francuskie, a w środku ostry, aromatyczny farsz tworzą świetną kompozycję. Dodatkowo soczewica jest dobrym źródłem białka 😉
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wegański dip serowy
Prosty i zaskakująco pyszny wegański dip serowy dobry na wszystko!-na jesienny wieczór z filmem i na domówkę. Na stałe zagości …
Wegańska kiełbasa w słoiku – dla wielbicieli mięsnych smaków.
Przepis dla wielbicieli tradycyjnych smaków: wegańska kiełbasa, która ma prosty skład, dużo białka i naprawdę "kiełbasiany" smak.
Wegański smalczyk – smarowidło z fasoli
Tym razem mam dla Was tłustą reminescencje w lżejszej, równie aromatycznej i bardzo elastycznej wersji. Wegański smalczyk czyli smarowidło z...
Mleko sojowe – przepis
Przepis ten powstał w czasach gdy nie było ono dostępne w niemalże każdym sklepie, a w sklepach ze zdrową żywnością …