
Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną to idealne danie na wykorzystanie włoszczyzny po gotowaniu zupy. Dodatkowo pasztet ten można zamrozić oraz wykorzystać np. do burgerów lub jako dodatek do makaronu. Rewelacyjnie nadaje się równiez jako jedno z dań na wege wigilijnym stole. Jest bardzo aromatyczny, a po jego pieczeniu pachnie w całym domu, koniecznie wypróbujcie 🙂
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
ŚWIĄTECZNE GOŁĄBKI Z SEITANEM, KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMI
U mnie w domu nigdy nie było tradycji jedzenia gołąbków w święta, jadło się je zwykle bez okazji. W tym …
Jabłka faszerowane kiszoną kapustą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Kulebiak z kiszoną kapustą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Strucla z kapustą i grzybami, czyli wegańskie Święta nie tylko dla wegan.
Strucla z kapustą i grzybami na święta wygląda spektakularnie, a zrobienie jej wymaga mniej pracy niż ulepienie małych pasztecików.