Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną

110 min
1 porcja
2184 kcal
Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną
✍️ Opis autora:

Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną to idealne danie na wykorzystanie włoszczyzny po gotowaniu zupy. Dodatkowo pasztet ten można zamrozić oraz wykorzystać np. do burgerów lub jako dodatek do makaronu. Rewelacyjnie nadaje się równiez jako jedno z dań na wege wigilijnym stole. Jest bardzo aromatyczny, a po jego pieczeniu pachnie w całym domu, koniecznie wypróbujcie 🙂

🍽️ Obiady 🤗 Comfort food 🎅 Świąteczne 🌾 Wysokobłonnikowe 🧊 Można zamrozić
50 min
Przygotowanie
60 min
Gotowanie
110 min
Łącznie

Ocena

Oceń ten przepis

Zaloguj się, aby ocenić

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/28 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/28
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pierogi z kapustą i grzybami (wegańskie)
🌱 Wegańska

Pierogi z kapustą i grzybami (wegańskie)

Pierogi z kapustą i grzybami to klasyka kuchni polskiej. Tak bardzo je lubię, że często przygotowuję również poza sezonem świątecznym.

150 min
80
25
W
Wegeprzepis.pl
ŚWIĄTECZNE GOŁĄBKI Z SEITANEM, KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMI
🌱 Wegańska

ŚWIĄTECZNE GOŁĄBKI Z SEITANEM, KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMI

U mnie w domu nigdy nie było tradycji jedzenia gołąbków w święta, jadło się je zwykle bez okazji. W tym …

70 min
15
133
M
Mniumniu.com
Jabłka faszerowane kiszoną kapustą
🌱 Wegańska

Jabłka faszerowane kiszoną kapustą

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

225 min
6
120
J
Jadlonomia.com
Kulebiak z kiszoną kapustą
🌱 Wegańska

Kulebiak z kiszoną kapustą

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

220 min
4
578
J
Jadlonomia.com