
Na święta warto przygotować wegańską pieczeń, którą można jeść w wielu formach. Podać na śniadanie - pokrojoną w cienkie plasterki lub zgrillować solidny gruby plaster, czy podać na obiad w towarzystwie ziemniaczków i sosu. Dodatek śliwki urozmaica nie tylko smak, ale i strukturę pieczeni, spróbujcie koniecznie tej wersji.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
ŚWIĄTECZNE GOŁĄBKI Z SEITANEM, KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMI
U mnie w domu nigdy nie było tradycji jedzenia gołąbków w święta, jadło się je zwykle bez okazji. W tym …
AROMATYCZNE PIECZONE TOFU, IDEALNE NA ŚWIĘTA
W każde święta przygotowuje pieczone tofu, do niedawna zdecydowanie wygrywało to z POMARAŃCZAMI I IMBIREM - KLIK . W tym …
Seleryba
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Świąteczna sałatka orzechowa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.