
O kurka! A gdyby tak do pierogów ruskich z wędzonym twarogiem dodać smażone kurki i trochę karmelizowanej cebulki? Haraszo, to był znakomity pomysł.
W temacie ciasta nie ma co się powtarzać, idealną recepturę i wskazówki znajdziecie w Akademii burczymiwbrzuchu.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Kremowa brukselka z sezamem
Zostawiam was tu na szybko z moim ulubionym przepisem na brukselkę- ugotowaną tak, że mój mąż, zdeklarowany antyfan brukselki, sięgał …
Gniecione młode ziemniaki, ze szczawiem, sosem holenderskim i jajkami
Młode ziemniary z Sieradza, zwiędnięty pęczek szczawiu i jajka od Babuszki z bazarku przemieniłam w przepis na wagę złota.Szczaw nie …
Broccoli pasta
Szakarą szakarą makaron! Dzisiaj propozycja wiosennej kolacji. Oto Broccoli Pasta, do tego chrupiąca młoda kapusta, ogórek, szczypiorek, awokado,...
Spaghetti z pesto z pieczonej papryki, z karmelizowaną kukurydzą i fetą
Jeśli całe życie jesz tylko makarony z sosem pomidorowym to na pewno jesteś szczęśliwym człowiekiem, bo są pyszne. Ale skąd …