
Pierogi z kapustą i grzybami są nieodłącznym elementem Świąt Bożego Narodzenia i stanowią klasykę kuchni polskiej. Chociaż przyznam, że tak bardzo je lubię, że często przygotowuję je również poza sezonem świątecznym. Uwielbiam je również za to, że genialnie nadają się do mrożenia, dzięki czemu spokojnie możemy przygotować ich większą ilość i cieszyć się nimi w dowolnym czasie.
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną
Idealne danie na wykorzystanie włoszczyzny po gotowaniu zupy! Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną rewelacyjnie smakuje samodzielni...
ŚWIĄTECZNE GOŁĄBKI Z SEITANEM, KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMI
U mnie w domu nigdy nie było tradycji jedzenia gołąbków w święta, jadło się je zwykle bez okazji. W tym …
Jabłka faszerowane kiszoną kapustą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Kulebiak z kiszoną kapustą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.