Pierogi z kapustą i grzybami (wegańskie)

150 min
80 porcji
25 kcal
Pierogi z kapustą i grzybami (wegańskie)
✍️ Opis autora:

Pierogi z kapustą i grzybami są nieodłącznym elementem Świąt Bożego Narodzenia i stanowią klasykę kuchni polskiej. Chociaż przyznam, że tak bardzo je lubię, że często przygotowuję je również poza sezonem świątecznym. Uwielbiam je również za to, że genialnie nadają się do mrożenia, dzięki czemu spokojnie możemy przygotować ich większą ilość i cieszyć się nimi w dowolnym czasie.

120 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
150 min
Łącznie

Ocena

Oceń ten przepis

Zaloguj się, aby ocenić

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 80 porcji 10x
/11 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/11
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną
🌱 Wegańska

Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną

Idealne danie na wykorzystanie włoszczyzny po gotowaniu zupy! Pasztet jaglalano-soczewicowy z włoszczyzną rewelacyjnie smakuje samodzielni...

110 min
1
2184
W
Wegeprzepis.pl
ŚWIĄTECZNE GOŁĄBKI Z SEITANEM, KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMI
🌱 Wegańska

ŚWIĄTECZNE GOŁĄBKI Z SEITANEM, KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMI

U mnie w domu nigdy nie było tradycji jedzenia gołąbków w święta, jadło się je zwykle bez okazji. W tym …

70 min
15
133
M
Mniumniu.com
Jabłka faszerowane kiszoną kapustą
🌱 Wegańska

Jabłka faszerowane kiszoną kapustą

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

225 min
6
120
J
Jadlonomia.com
Kulebiak z kiszoną kapustą
🌱 Wegańska

Kulebiak z kiszoną kapustą

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

220 min
4
578
J
Jadlonomia.com