
Piwne tofu z chili – aromatyczne, wegańskie danie bezglutenowe, które zachwyci nawet mięsożerców. Kluczowe składniki to tofu, piwo i wędzona papryka, które tworzą wyjątkową kompozycję smaków. Przygotowanie zajmuje zaledwie 10 minut, a całość gotowa jest w 45 minut. Porcja dostarcza 164 kcal i aż 14 g białka, wspierając budowę mięśni. Idealne na sycący lunch box lub szybki obiad. Podawaj z pieczywem pełnoziarnistym lub ryżem, ozdabiając świeżą kolendrą dla dodatkowej świeżości.
10 min
Przygotowanie
35 min
Gotowanie
45 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/12 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/12
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
35 min
6
105
E
Easyvege.pl
Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?
...soczyste niemso, do tego użyjemy mojego sosu chrzanowo-gorczycowego i mamy to! Przepyszny wegański wieśmac będzie zaraz w waszych rękach!
20 min
2
89
V
Veganhigh.pl
Potężny wegański Burger Drwala – najlepsza kanapka tej zimy
...tegoroczny wegański Burger Drwala będzie potężniejszy niż jakikolwiek przed nim! Przy nim te z maka mogą wrócić z powrotem do …
50 min
2
3418
V
Veganhigh.pl