Potężny wegański Burger Drwala – najlepsza kanapka tej zimy
50 min
2 porcje
3418 kcal

Wegański Burger Drwala – sycąca i wysokobiałkowa propozycja dla miłośników roślinnych wersji comfort food. Kluczowe składniki to soczysta Niemsa do burgerów, aromatyczna yuba w bekonowym stylu i kremowy sos serowy. Przygotowanie zajmuje 50 minut, a każda porcja dostarcza imponującą ilość białka. Dzięki roślinnej formule burger jest łatwiej strawny niż tradycyjna wersja. Idealny na obiad dla osób szukających pożywnego i satysfakcjonującego posiłku. Podawaj z frytkami batatowymi i pikantnym sosem żurawinowym dla kontrastu smaków.
40 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
50 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/14 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/14
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
164
J
Jadlonomia.com
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
35 min
6
105
E
Easyvege.pl
Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?
...soczyste niemso, do tego użyjemy mojego sosu chrzanowo-gorczycowego i mamy to! Przepyszny wegański wieśmac będzie zaraz w waszych rękach!
20 min
2
89
V
Veganhigh.pl