Potężny wegański Burger Drwala – najlepsza kanapka tej zimy
Na początku tego roku próbowałem swoich sił w stworzeniu wegańskiego burgera drwala. Moim zdaniem wyszło bardzo dobrze – ciężko, sycąco a sosy i kotlet serowy były niekwestionowanymi gwiazdami całego dania. Pomyślałem, że jeżeli wtedy wyszło dobrze to czemu teraz nie miałoby wyjść jeszcze lepiej? W międzyczasie bowiem stworzyłem przepis na wegańskie niemso do burgerów, myślę, że lepiej przemyślałem całą konstrukcję i przede wszystkim nabrałem jeszcze większego doświadczenia w tworzeniu wegańskiego foodpornu. Tegoroczny wegański Burger Drwala będzie potężniejszy niż jakikolwiek przed nim! Przy nim te z maka mogą wrócić z powrotem do lasu. Do dzieła!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Domowy kebab wegański
Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.
Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?
...soczyste niemso, do tego użyjemy mojego sosu chrzanowo-gorczycowego i mamy to! Przepyszny wegański wieśmac będzie zaraz w waszych rękach!