Potężny wegański Burger Drwala – najlepsza kanapka tej zimy

50 min
2 porcje
3418 kcal
Potężny wegański Burger Drwala – najlepsza kanapka tej zimy
Wegański Burger Drwala – sycąca i wysokobiałkowa propozycja dla miłośników roślinnych wersji comfort food. Kluczowe składniki to soczysta Niemsa do burgerów, aromatyczna yuba w bekonowym stylu i kremowy sos serowy. Przygotowanie zajmuje 50 minut, a każda porcja dostarcza imponującą ilość białka. Dzięki roślinnej formule burger jest łatwiej strawny niż tradycyjna wersja. Idealny na obiad dla osób szukających pożywnego i satysfakcjonującego posiłku. Podawaj z frytkami batatowymi i pikantnym sosem żurawinowym dla kontrastu smaków.
40 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
50 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 2 porcji 10x
/14 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/14
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Piwne tofu z chili
🌱 Wegańska

Piwne tofu z chili

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
4
164
J
Jadlonomia.com
Wegański burger!
🌱 Wegańska

Wegański burger!

Czyli domowy fast food w stylu EasyVege.pl ;)

25 min
2
255
E
Easyvege.pl
Domowy kebab wegański
🌱 Wegańska

Domowy kebab wegański

Ten wegański kebab stanie się Waszym ulubionym domowym fast-foodem. Składniki pochodzą z popularnego sklepu, a przygotowanie zajmie chwilkę.

35 min
6
105
E
Easyvege.pl
Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?
🌱 Wegańska

Wegański Wieśmac – bo kto mi zabroni?

...soczyste niemso, do tego użyjemy mojego sosu chrzanowo-gorczycowego i mamy to! Przepyszny wegański wieśmac będzie zaraz w waszych rękach!

20 min
2
89
V
Veganhigh.pl