Prawdziwe, koreańskie kimchi

30 min
1 porcja
529 kcal
Prawdziwe, koreańskie kimchi
Prawdziwe, koreańskie kimchi – wegańska i bezglutenowa fermentowana potrawa z kapusty pekińskiej, papryki gochugaru oraz świeżego czosnku i imbiru. Przygotujesz je w zaledwie 30 minut – to szybkie i proste danie, które dostarcza aż 30g białka na porcję. Dzięki naturalnej fermentacji wspiera florę bakteryjną jelit i układ odpornościowy. Idealne jako pikantny dodatek do obiadu lub kolacji. Podawaj z ryżem, tofu lub jako składnik wegańskich burgerów dla wyrazistego smaku.
🌾 Bezglutenowe 🥬 Raw
30 min
Przygotowanie
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/13 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/13
zaznaczonych