Rabarbar pod kokosową kruszonką

45 min
6 porcji
518 kcal
Rabarbar pod kokosową kruszonką
Rabarbar pod kokosową kruszonką – pyszny wegański deser bez glutenu i orzechów, łączący kwaskowaty rabarbar z kremowym mleczkiem kokosowym i chrupiącą kruszonką. Kluczowe składniki to świeży rabarbar, wiórki kokosowe i płatki owsiane. Przygotowanie zajmuje zaledwie 15 minut, a pieczenie 30 minut – idealne na szybki podwieczorek lub słodkie śniadanie. Deser dostarcza 518 kcal na porcję i jest źródłem błonnika wspierającego trawienie. Podawaj na ciepło z gałką lodów waniliowych dla kontrastu smaków.
🌅 Śniadania 🍰 Desery 🌾 Bezglutenowe 🥜 Bez orzechów
15 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
45 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 6 porcji 10x
/10 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/10
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
🌱 Wegańska

Bananowe placuszki z rabarbarem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Naleśniki z karobowym musem i malinami
🌱 Wegańska

Naleśniki z karobowym musem i malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
8
63
J
Jadlonomia.com
Racuchy z malinami
🌱 Wegańska

Racuchy z malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
12
123
J
Jadlonomia.com