Huh, od czego by tu zacząć? Za mną intensywne miesiące pracy nad książką oraz pierwsze intensywne tygodnie po jej publikacji. Czasem wydaje mi się, że to wszystko mi się przyśniło – że wcale nie udało się tej książki skończyć; że nie było tych tłumów i kolejek na spotkaniu autorskim; że wcale nie słyszę tylu miłych słów; a już na pewno, że to niemożliwe, że w trzy tygodnie zostało sprzedanych kilkadziesiąt tysięcy egzemplarzy. A jednak to wszystko podobno jest prawdą, chociaż muszę się uszczypnąć kiedy to piszę. Dlatego w całym tym szaleństwie, niedowierzaniu i radości szukam prostych oraz sprawdzonych smaków. Takich jak mój ukochany rabarbar pod kruszonką, którego od lat robię przez cały maj i czerwiec, a poniższa wersja jest moją najulubieńszą, bo najprostszą.
Na pewno każde dz…
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKIE GOFRY BANANOWE
Szybki pomysł na śniadanie? Chrupiące gofry! Tak jak w przypadku CHLEBKA BANANOWEGO , czy PANCAKES przydadzą się dojrzałe, słodkie banany....
WEGAŃSKIE BABECZKI Z TRUSKAWKAMI I MORELAMI
Kojarzycie przepis na ULUBIONE BABECZKI Z TRUSKAWKAMI ? Jeśli je przygotowywaliście to wiecie, że minimalna ilość składników plus soczyste ...
WEGAŃSKIE CROISSANTY DYNIOWE
Sezon dyniowy rozpoczynamy od przepysznych, chrupiących a zarazem delikatnych rogalików! Ten piękny kolor to właśnie zasługa aromatycznej d...
WEGAŃSKIE BUŁECZKI Z RODZYNKAMI - HOT CROSS BUNS
Puchate, mięciutkie i pełne rodzynek bułeczki, które na ogół przygotowywane są w krajach chrześcijańskich z okazji Świąt Wielkanocnych. Jed...