
Dzisiaj krótko i treściwie. Jestem przekonana, że każdy z was jadł kiedyś rabarbar pod kruszonką. To idealne, słodko-kwaśne połączenie. Ja, jako maniaczka kruszonki ustawiam ten deser gdzieś na czubku najlepszych rzeczy, jakie można zjeść. Ukręciłam ostatnio jeden na oko. No dobra, spontanicznie dodawałam składniki, ale też ważyłam, mając na uwadze, że może wyjdzie tak dobrze, że będę mogła to crumble tu wrzucić. No i wyszło, więc wrzucam. Cieszcie się nim, póki mamy rabarbar (swoją drogą, jeśli już go nie ma, możecie spokojnie zastąpić go innymi owocami, na przykład truskawkami).
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Czekoladowe ciasto cukiniowe z mascarpone i owocami
Lato to nie tylko czas wielobarwnych owoców, ale także sezon na kabaczki. Cukinię można dostać w markecie przez cały rok, …
Bananowa galette ze śliwkami i aronią
Jeśli coś się robi w nieskończoność, to nawet jak się to uwielbia można się tym trochę znudzić. Zawsze lubiłam robić …
Panna cotta z pieczonymi figami, gorzką czekoladą i pistacjami
Życie jest jak bieg przez płotki, codziennie pokonujemy przeszkody i podejmujemy decyzje od których zależą nasze dalsze losy. Wygrywa ten …
Placuszki ziemniaczano-twarogowe
Tak, tak, dobrze przeczytaliście- śniadanie do łóżka! Notka z tego cyklu, jak policzyłam, nie pojawiła się na blogu od kwietnia …