Racuchy z malinami

50 min
12 porcji
123 kcal
Racuchy z malinami
Puszyste wegańskie racuchy z malinami – słodkie śniadanie lub deser bez produktów odzwierzęcych. Przygotowane na mące pszennej i razowej z dodatkiem mleka roślinnego i siemienia lnianego. Gotowe w 50 minut, mają jedynie 123 kcal na porcję. Siemię lniane dodaje zdrowych kwasów omega-3, wspierających pracę mózgu. Idealne na weekendowe śniadanie lub podwieczorek. Podawaj posypane cukrem pudrem z dodatkiem świeżych malin i odrobiny syropu klonowego dla idealnej słodyczy.
35 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
50 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 12 porcji 10x
/9 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/9
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
🌱 Wegańska

Bananowe placuszki z rabarbarem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Naleśniki z karobowym musem i malinami
🌱 Wegańska

Naleśniki z karobowym musem i malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
8
63
J
Jadlonomia.com
Racuchy z malinami
🌱 Wegańska

Racuchy z malinami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
12
123
J
Jadlonomia.com