
Puszyste wegańskie racuchy z malinami – słodkie śniadanie lub deser bez produktów odzwierzęcych. Przygotowane na mące pszennej i razowej z dodatkiem mleka roślinnego i siemienia lnianego. Gotowe w 50 minut, mają jedynie 123 kcal na porcję. Siemię lniane dodaje zdrowych kwasów omega-3, wspierających pracę mózgu. Idealne na weekendowe śniadanie lub podwieczorek. Podawaj posypane cukrem pudrem z dodatkiem świeżych malin i odrobiny syropu klonowego dla idealnej słodyczy.
35 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
50 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 12 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Naleśniki z karobowym musem i malinami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
8
63
J
Jadlonomia.com
Racuchy z malinami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
12
123
J
Jadlonomia.com