Racuchy z truskawkami

30 min
16 porcji
95 kcal
Racuchy z truskawkami
Puszyste racuchy z truskawkami – wegańskie i bezglutenowe placuszki idealne na szybkie śniadanie lub słodką przekąskę. Przygotujesz je w zaledwie 30 minut z mąki pszennej, mleka sojowego i świeżych truskawek. Niskokaloryczne (95 kcal/porcję), dostarczają błonnika dzięki siemieniu lnianemu. To doskonały sposób na wprowadzenie owoców sezonowych do diety. Świetnie smakują z domowym dżemem truskawkowym lub syropem klonowym – idealne dla dzieci i dorosłych!
20 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 16 porcji 10x
/12 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/12
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Bananowe placuszki z rabarbarem
🌱 Wegańska

Bananowe placuszki z rabarbarem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
🌱 Wegańska

Bananowe placuszki z rabarbarem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Kokosowy pudding chia
🌱 Wegańska

Kokosowy pudding chia

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

15 min
4
326
J
Jadlonomia.com
Racuchy z bananami – placuszki z bananami
🌱 Wegańska

Racuchy z bananami – placuszki z bananami

Pulchniutkie racuchy z bananami to świetna opcja na śniadanie nie tylko dla dzieci. W towarzystwie świeżych owoców i syropu klonowego …

20 min
10
71
B
Blendman.pl