
Tocha prosi na obiad! Dzisiaj na stołówce niezwykle aromatyczne i rozpływające się w ustach ragu z pieczonego bakłażana. Pomidory z puszki podkręcone suszonymi pomidorami i syropem klonowym przywołują słodycz pomidorów o smaku lata. Ragu swoją mięsną strukturę zawdzięcza nie tylko pieczonemu bakłażanowi, ale także posiekanym orzechom włoskim. Do tego ulubiona pasta i basta.
Yummy jak u włoskiej mammi, a bez kęsa mięsa.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
CYTRYNOWE RAVIOLI Z BIAŁĄ FASOLĄ, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI
Ravioli - czyli jedne z moich ulubionych pierożków! Dzisiaj w wersji z kremową białą fasolą, szpinakiem i suszonymi pomidorami, do …
RAVIOLI Z OKARĄ I JARMUŻEM
Często dostaję pytania co zrobić z okarą pozostałą po produkcji mleka sojowego. Na blogu znalazł się już mistrzowski SERNIK SNICKERS …
RAVIOLI Z KURKAMI I WĘDZONYM TOFU
Kolejny przepis na rozpływające się w ustach ravioli! Proste, dość szybkie w przygotowaniu nadzienie z wędzonego tofu i aromatycznych kurek...
SPAGHETTI W KREMOWYM SOSIE Z PIECZONEJ PAPRYKI
SPAGHETTI W SOSIE ZE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW to jedno z tych dań, którymi mogłabym się objadać całe lato, a najchętniej na …