Często dostaję pytania co zrobić z okarą pozostałą po produkcji mleka sojowego. Na blogu znalazł się już mistrzowski SERNIK SNICKERS, DROŻDŻÓWKI Z CYNAMONOWYM SERKIEM, czy PIEROGI RUSKIE. Dzisiaj do kompletu dołączają ulubione ravioli z jarmużem. Są tak przepyszne, że wystarczy im jedynie odrobina dobrej jakości oliwy i obiad idealny gotowy!
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Makaron ze szpinakiem wegański
Wegański makaron ze szpinakiem uwielbiam ze względu na swoją prostotę i często przygotowuję to danie pomimo, że jestem wegetarianką. Jest …
Pesto paprykowe z makaronem (wegańskie)
Zimą bardzo lubię pikantne potrawy, w szczególności obiady gdy wracam zmarznięta do domu. Dzisiaj bardzo paprykowe i bardzo ostre pesto …
Sos indyjski z makaronem (wegański)
To jedno z moich ulubionych i szybszych dań. Sos indyjski z makaronem jest niezwykle aromatyczny przez dużą ilością przypraw takich …
Wegańska chińszczyzna
Wegańska chińszczyzna, czyli domowa, wege-chińszczyzna po polsku. Jakiś czas temu kupiłam przyprawę do kurczaka w celu sprawdzenia jak będzie smakować …