Rigatoni z czerwonym sosem pesto, mozzarellą, bazylią i zielonym pieprzem.

25 min
3 porcje
716 kcal
Rigatoni z czerwonym sosem pesto, mozzarellą, bazylią i zielonym pieprzem.
Rigatoni w czerwonym sosie pesto – wegetariański makaronowy comfort food z mozzarellą i bazylią. Klasyczne rigatoni w połączeniu z aromatycznym czerwonym pesto i passatą pomidorową tworzą szybkie (tylko 25 minut!) i sycące danie. Porcja dostarcza 17g białka, a bazylia wspomaga trawienie. Idealny pomysł na szybki obiad w tygodniu. Podawaj z dodatkiem świeżej bazylii i zielonego pieprzu dla wyrazistego finiszu.
10 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
25 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 3 porcji 10x
/10 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/10
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Kremowe risotto z leśnymi grzybami
🥛 Wegetariańska

Kremowe risotto z leśnymi grzybami

Z jesiennego urodzaju w lasach powstał przepis na przepyszne risotto z leśnymi grzybami. Możecie przygotować je w wersji wege lub …

45 min
4
147
E
Easyvege.pl
Ryż z orzechowym tofu
🥛 Wegetariańska

Ryż z orzechowym tofu

Ryż z orzechowym tofu to rewelacyjna mieszanka smaków. Orzechowe tofu świetnie się komponuje z pozostałymi składnikami, tworząc niesamowity obiad.

30 min
2
843
B
Blendman.pl
Pieczony kalafior w szafranie
🥛 Wegetariańska

Pieczony kalafior w szafranie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
4
161
J
Jadlonomia.com
Drożdżowa strucla z pieczarkami z koprem, świeżym szpinakiem i suszonymi podgrzybkami
🥛 Wegetariańska

Drożdżowa strucla z pieczarkami z koprem, świeżym szpinakiem i suszonymi podgrzybkami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

60 min
1
1363
J
Jadlonomia.com