Roladki z cukini z twarożkiem

30 min
20 porcji
77 kcal
Roladki z cukini z twarożkiem
Roladki z cukini z twarożkiem to lekka, wegańska przekąska bez glutenu i cukru, idealna na letnie przyjęcia. Cienkie plastry cukinii wypełnione są kremowym twarożkiem z nerkowców, wzbogaconym o suszone pomidory i płatki drożdżowe. Przygotowanie zajmuje tylko 30 minut, a każda roladka ma zaledwie 77 kcal. Bogactwo błonnika z cukinii wspiera trawienie. Świetnie sprawdzą się jako orzeźwiająca przystawka na grillu czy pikniku. Podawaj z listkami świeżej bazylii dla dodatkowego aromatu.
🥨 Przekąski 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe 🥬 Raw
30 min
Przygotowanie
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 20 porcji 10x
/10 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/10
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
🌱 Wegańska

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
🌱 Wegańska

Pralinki jak śliwka w czekoladzie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
🌱 Wegańska

Ulubione ciasteczka owsiane

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
🌱 Wegańska

Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
98
J
Jadlonomia.com