Rwany chlebek czosnkowy

85 min
1 porcja
4269 kcal
Rwany chlebek czosnkowy
Pachnący rwany chlebek czosnkowy – wegańskie i bezglutenowe pieczywo na bazie mleka roślinnego i świeżych drożdży. Przygotowanie zajmuje 85 minut, a porcja dostarcza aż 60g białka. Dzięki oliwie z oliwek i czosnkowi wspiera układ odpornościowy. Idealny jako imprezowa przekąska lub dodatek do obiadu. Podawaj na ciepło z ziołowym dipem lub świeżą pietruszką dla wyrazistego smaku. To comfort food, który zachwyci każdego gościa!
🤗 Comfort food 🌾 Bezglutenowe 👶 Dla początkujących
45 min
Przygotowanie
40 min
Gotowanie
85 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/9 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/9
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Czekoladowe ciasto z tahiną
🌱 Wegańska

Czekoladowe ciasto z tahiną

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie
🌱 Wegańska

Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

65 min
1
2741
J
Jadlonomia.com
Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle
🌱 Wegańska

Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
15
71
J
Jadlonomia.com