Salsa z grillowanego ananasa do hot dogów oraz innych rarytasów
20 min
4 porcje
88 kcal

Salsa z grillowanego ananasa – wegańska, bezglutenowa i szybka w przygotowaniu przekąska, która w 20 minut doda wyjątkowego smaku Twoim daniom. Kluczowe składniki to soczysty ananas, syrop klonowy i płatki chili, tworzące idealną równowagę słodyczy i pikantności. Zaledwie 88 kcal na porcję i bogactwo witaminy C z ananasa wspierają odporność. Idealna jako dodatek do wegańskich hot dogów, burgerów lub kotletów sojowych. Podawaj na ciepło z dodatkiem świeżej kolendry dla wyrazistego finału.
10 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pieczone cukinie z buraczaną salsą z czarnymi oliwkami i kaparami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
55 min
6
78
J
Jadlonomia.com
Grzanki z figami i roślinnym twarożkiem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
4
361
J
Jadlonomia.com
Imprezowe przekąski
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
100 min
12
46
J
Jadlonomia.com