Seler po grecku

65 min
1 porcja
471 kcal
Seler po grecku
Wegański seler po grecku – tradycyjne danie w roślinnej odsłonie, bezglutenowe i bez dodatku cukru. Klasyczny smak tworzą seler, cebula i marchew z aromatem ziela angielskiego i liścia laurowego. Przygotowanie zajmuje około 65 minut, a porcja dostarcza 12,96g białka. Bogactwo błonnika wspiera trawienie, a chili dodaje lekko pikantnego akcentu. Idealne na świąteczny stół lub jako sycący obiad. Podawaj z ziemniakami lub chlebem dla pełni smaku.
🤗 Comfort food 🎅 Świąteczne 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe 🥜 Bez orzechów
45 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
65 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/14 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/14
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Wieniec cynamonowy
🌱 Wegańska

Wieniec cynamonowy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
3374
J
Jadlonomia.com
Tofurniczki orzechowo – czekoladowe
🌱 Wegańska

Tofurniczki orzechowo – czekoladowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

225 min
12
258
J
Jadlonomia.com
Tofurnik dyniowy z kisielem żurawinowym
🌱 Wegańska

Tofurnik dyniowy z kisielem żurawinowym

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

120 min
1
3866
J
Jadlonomia.com
Jabłka faszerowane kiszoną kapustą
🌱 Wegańska

Jabłka faszerowane kiszoną kapustą

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

225 min
6
120
J
Jadlonomia.com