
Absolutnie przepyszny, kremowy serek z nerkowców w nowej odsłonie - z dodatkiem grzybów shitake i bekonu kokosowego. Jeśli macie dostęp do fermentowanego tofu to serdecznie polecam jego użycie w tym przepisie jako alternatywę dla pasty miso. Serek wspaniale sprawdza się jako przekąska na desce serów, jako serek kanapkowy, czy dodatek do makaronu lub zapiekanek.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKIE MIĘKKIE CIASTKA Z CZEKOLADĄ, ORZECHAMI I RODZYNKAMI
Szybkie, proste ciasteczka z masą groszków czekoladowych, orzechów i rodzynek. Idealne na drugie śniadanie, przekąską do szkoły lub pracy, ...
PANELLE - CHRUPIĄCE PLACUSZKI Z CIECIERZYCY
Panelle to sycylijskie placuszki z ciecierzycy, które są nie odzownym elementem tamtejszego street foodu. Zazwyczaj podawane w bułce z seza...
KALAFIOR W SOSIE BUFFALO
Jeden z prostszych a zarazem smaczniejszych przepisów na kalafiora. Chrupiące, pieczone kalafiorowe skrzydełka zatopione w ostro-kwaśnym so...
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.