
Wegańskie spaghetti jednogarnkowe – szybkie i proste danie w stylu włoskim, idealne dla zabieganych. Klasyczny makaron spaghetti w towarzystwie aromatycznych pomidorów koktajlowych, suszonych i ostrej papryki. Gotowe w zaledwie 20 minut, dostarcza 650 kcal na porcję. Bogate w likopen z pomidorów, który wspiera układ odpornościowy. Świetna opcja na szybki obiad lub kolację po długim dniu. Podawaj z dodatkiem świeżej bazylii i odrobiną płatków chili dla wyrazistego smaku.
10 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Witariańskie spaghetti z cukinii
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
2
349
J
Jadlonomia.com
Kaszotto z bobem i kurkami
Lato, to taki czas, w którym pojawia się wiele sezonowych owoców, warzyw i grzybów. Dzisiaj przygotowałem dla Was kaszotto z …
50 min
4
577
P
Przepisydlazielonych.pl
Wegański makaron z soczewicą
Dobry makaron, wymieszany z PRZEPYSZNYM sosem... Takie obiady uwielbiam. Inspiracją do dzisiejszego dania, był wegański sos bolognese z soczewicą. Nie …
55 min
4
940
P
Przepisydlazielonych.pl
Makaron z pieczonymi warzywami i pesto pietruszkowym
Makaron, makaron... Czy jest ktoś, kto go nie lubi? Ja mógłbym go jeść na okrągło! Tym razem przygotowałem dla siebie, …
35 min
4
447
P
Przepisydlazielonych.pl