
Tacosy, czyli przepyszne kukurydziane placuszki które świetnie sprawdzają się na imprezach oraz tak naprawdę na każdy posiłek w ciągu dnia. Standardowo wypełnione masą warzyw oraz dodatkowo mega aromatyczną, ale szybką w przygotowaniu czekoladową fasolą z mielonym tofu. Do tego domowy sos sriracha, wegański ser i szczypiorek, mniam!
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
CYTRYNOWE RAVIOLI Z BIAŁĄ FASOLĄ, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI
Ravioli - czyli jedne z moich ulubionych pierożków! Dzisiaj w wersji z kremową białą fasolą, szpinakiem i suszonymi pomidorami, do …
BURGERY Z CZERWONEJ FASOLI PODAWANE Z SOSEM BBQ I DOMOWYMI FRYTKAMI MARMITE
Zapraszam Was dzisiaj do przygotowania przepysznego burgera będącego klasyką wśród bezmięsnych bułek z kotletem. Podstawą burgera jest kot...
RAVIOLI Z OKARĄ I JARMUŻEM
Często dostaję pytania co zrobić z okarą pozostałą po produkcji mleka sojowego. Na blogu znalazł się już mistrzowski SERNIK SNICKERS …
RAVIOLI Z KURKAMI I WĘDZONYM TOFU
Kolejny przepis na rozpływające się w ustach ravioli! Proste, dość szybkie w przygotowaniu nadzienie z wędzonego tofu i aromatycznych kurek...